Anmeldelse: Bbhugme graviditets- og ammepude

Bbhugme er meget hurtigt blevet et af de mest populære valg når det kommer til graviditets- og ammepuder. Det er det ikke mindst på grund af at den kan bruges under hele graviditeten og under hele amningen, så der er ikke behov for både at have en graviditetspude og en ammepude. Vi har tager et nærmere kig på den noget så populære pude.

Køb graviditetspuden allerede nu

Anmeldelse af Bbhugme

Lad starte anmeldelsen med at sige at Bbhugme er en fremragende pude, og dette er en rigtig god anmeldelse. Det er ikke bare en 3-i-1 pude der kan bruges som graviditetspude, ammepude og babynest, men den understøtter også alle funktioner med bravur. Hvordan den gør det kan du læse herunder eller se demonstreret i produktvideoen herover.

Hvis du ikke vil læse hele artiklen, kan du herunder kort se en opsummering af de pointer vi bringer frem. Hvilke fordele og ulemper der er ved at vælge Bbhugme graviditets- og ammepude.

Fordele:

Fleksibiliteten da den kan justeres i længde, hårdhed og nemt bøjes og formes som man vil.

Funktionel både som ammepude og graviditetspude.

Nem at vaske og rengøre betræk.

Der kan købes ekstra betræk og bideringe i forskellige farver.

Blød og behagelig at ligge på, for både mor og baby.

Brugernes favorit og masser af gode anmeldelser.

Ulemper:

Ikke særligt anvendelig eller praktisk efter graviditet og ammeperiode.

Fylder meget når man ikke bruger den.

Bbhugme pude i test

Her kan du læse mere om selve testen af puden, altså hvordan vi har udført den. Vi tester alle puder vi anmelder på samme måde, altså ud fra 4 forskellige overordnet kriterier og så en samlet vurdering. Den samlede vurdering er den anmeldelse du læser øverst på siden her. Det er en kort opsummering af alt hvad der nu blivet uddybet i selve testen.

Alt andet du skal vide om puden

Her har vi i skrevet lidt mere om hvad du kan med graviditetspuden, og hvorfor den er god som ammepude og babynest også. Det er en pude du godt kan bruge efter graviditeten som ammepude og babynest, og så er det på sigt en pude du godt kan give til dine børn, og så vil de helt sikker få stor glæde af den i deres leg.

Brug den som graviditetspude

En graviditetspude er en pude der skal fungerer som støtte til gravide, fx under søvn eller i siddende og liggende positioner i sofaen. Bbhugme er genial som graviditetspude, grundet dens store fleksibilitet.

Brug den som ammepude

Du kan også bruge Bbhugme efter graviditeten hvor der for de fleste venter mange måneder med amning. Den kan nemlig bruges som ammepude, og faktisk også selvom du el. far bare giver sutteflaske. Der er flere gode grunde til også at bruge Bbhugme som ammepude, for den giver nemlig optimale forhold til amning også, hvis man bruger den rigtigt. Puden fra Bbhugme er god at bruge som ammepude fordi:

  • Puden sørger for at baby kommer tæt på dig og i kan få øjen og kropskontakt.
  • Du får en komfortabel ammestilling, hvor puden aflaste ryg, skuldre og arme.
  • Din baby vil ligge meget komfortabel i puden som kan reguleres i blødhed/hårdhed.
  • Du spare penge ved at købe en pude der kan det hele.
  • Brug den som babynest
  • Den er god at bruge som babynest fordi: 
  • Du spare penge ved ikke at købe en babynest og i stedet en pude der kan det hele.

Ekstra betræk og bideringe

Det er vigtigt at bemærke, som vi allerede har nævnt, at man kan købe “reservedele” og ekstra betræk til puden. Med reservedele mener jeg de bideringe der bruges til at regulere hårdheden og længden af puden med. De kan købes seperat, skulle det ske at en af dem eller de begge går tabt. Med børn i hjemmet og hvis du tager den med dig ud af hjemmet, er det ikke utænkeligt at den situation vil opstå. Bideringene eller pebbles som de hedder kan fås i 3 forskellige farver:

Lilla

Gul

Rød

Endnu vigtigere end dine Bbhugme pebbles kan du købe ekstra betræk til puden. Det vil jeg næsten mene at du får brug for allerede fra start af, da en pude man sover med og ammer med, bare en gang imellem trænger til at få skiftet betræk og så er det rart at have et rent liggende man kan putte på med det samme. Betrækket fås også i 3 forskellige farver, dog helt andre farver end bideringene.

Dusty Pink

Eucalyptus

Stone

Bbhugme prissammenligning

Skriv en kommentar